FAQ

Pogosta vprašanja pred izdelavo spletnih strani

Kakšne cenovne pakete ponujate?

Ne ponujamo paketov, ampak se prilagodimo potrebam naročnika. Vsaka spletna stran ima tako vse kar naročnik potrebuje, brez nepotrebnih aplikacij. Sam osnovni sistem je zastavljen modularno, kar pomeni da lahko vašo stran zelo enostavno in hitro posodobite in spreminjate.

Zakaj bi plačevali za nekaj kar ne potrebujete.

Kakšno spletno stran potrebujem?

Vse je odvisno od tega kaj hočete na spletu predstaviti. Poleg oblike in designa je seveda najbolj pomembna vsebina. Vsebina spletne strani mora biti relevantna in podana na strokoven in vizualno privlačen način. Kot vse danes, se naj tudi vsebina prilagaja in sledi ponudbi. Kar pomeni, da se bo pri večini strani, vsebina spreminjala in nadgrajevala, le tako stran ne bo zastarela in postala nezanimiva za obiskovalce. Za vsako spremembo pa ni smotrno spreminjati celotne strani ampak le tekste in medije. To lahko storite sami s CMS spletnimi stranmi, hitro in učinkovito.

Izdelava spletne strani se prilagodi vašim željam in možnostim, spletni standardi pa so vključeni že v osnovi.

Koliko stane spletna stran (cena izdelave)?

Cena spletnega projekta je v veliki meri odvisna od zahtevnosti, obsega in želja naročnika. Spletne strani, ki se vizualno ne razlikujejo so lahko po zahtevnosti v popolnoma drugačnem cenovnem razredu. Vse naše projekte vrednotimo z oceno porabljenih ur.

Ceno lahko postavimo šele ob poznavanju vseh potreb in želja naročnika.

Kako poteka izdelava spletne strani?

Izdelava in oblikovanje spletne strani poteka po vaših željah. Že na začetku vam bomo svetovali kako vašo dejavnost najbolje predstaviti na spletu. Na podlagi vaših želja in zahtev vam bomo izdelali osnutek spletne strani. Ko boste z osnutkom zadovoljni, izdelamo funkcionalno spletno stran in po dogovoru vnesemo vsebine. Spletna stran se potem testira in preverja za morebitne napake in funkcionalnost.

Spletno stran lahko posodabljate sami ali se dogovorite z nami za vzdrževanje. Po dogovoru se lahko organizira izobraževanje za administratorje.

Koliko časa traja izdelava spletne strani?

Izdelava in oblikovanje spletne strani traja v praksi med 14 do 30 dni, če naročnik pravočasno dostavi vse vsebine in informacije.

Na čas izdelave vpliva zahtevnost projekta in odzivnost naročnika .

Ali potem spletne strani tudi vzdržujete?

Kakor se bomo dogovorili. Vse spletne strani so postavljene tako, da lahko vsebino dodajate in spreminjate sami. V primeru večjih sprememb in posodobitev pa se lahko dogovorimo za enkratno ali letno vzdrževanje.

Lahko pa vso skrb prepustite nam. Pošljete nam samo želene spremembe in vse opravimo mi.

Kaj pa domena in spletni strežnik?

Seveda se lahko dogovorimo tudi za domeno (.com, .si, .net, .eu....) in gostovanje strani na slovenskem strežniku. Domena in spletni prostor se zakupi za 1 leto in se vsako leto podaljšuje.

Domeno, če jo že imate, enostavno prenesete. Ravno tako lahko obdržite svojega ponudnika spletnega prostora. Prenose domen, registracijo nove domene ali prenos na nov strežnik, vse vam uredimo mi.