Prenova spletnih strani

Imate spletno stran z dobro grafično zasnovo, a je ne morete sami urejati? Imate spletno stran, ki je oblikovno zastarela in ne prinaša rezultatov?

Izvedemo popolno prenovo spletne strani z najnovejšimi standardi na področju spletnega marketinga. Izdelava spletne strani s svežo obliko, prodajno naravnane vsebine in prikaz na vseh vrstah zaslonov.

Obstoječo spletno stran vam sistemsko nadgradimo s CMS sistemom za urejanje vsebin. Tako boste lahko sami, kadarkoli in kjer koli imate dostop do interneta, popravljali in dodajali spletne vsebine.

Potrebujete prenovo spletne strani?

Vzpostavite kontakt

Ali pokličite: 041 655 466

Prenova spletnih strani

Razlogi za prenovo spletne strani

1 Spletna stran ne dosega ciljev

Obstoječa spletna stran sicer deluje, ampak ne dobivate novih kupcev in povpraševanj? Primarna funkcija vsake spletne strani je pridobivanje novih strank. Prave stranke pa dobimo le, če je izdelava in upravljanje spletne strani v skladu z vašimi poslovnimi cilji.

2 Spletna stran ni prilagojena mobilnim napravam in tablicam

Večina obiskovalcev spletnih strani pri iskanju informacij uporablja mobilne naprave, pametne telefone in tablične računalnike. Če vaša stara spletna stran ni prilagojena tem napravam (responsive), stranke ne bodo zlahka našle ustreznih informacij. Možnost nakupa ali povpraševanja se tako lahko zmanjša za več kot 50%. Tudi Google ima raje spletne strani, prijazne mobilnim napravam.

3 Ste spremenili svojo ponudbo ali podobo

Imate novo celostno podobo? Ste v svoji ponudbi kaj spremenili, pa tega ni na spletni strani? Spletna stran mora vedno odsevati aktualno ponudbo in stanje v podjetju.

4 Tehnološko in oblikovno zastarela spletna stran

Spletne tehnologije in oblikovni trendi se hitro spreminjajo. Če niste v koraku s časom, trpi tudi vaš spletni ugled.

5 Konkurenca vas prehiteva

Tudi vi lahko uporabite prijeme, ki pri konkurenci delujejo. Avtoprevoznik, ki ne posodablja svojega voznega parka, ne bo dolgo konkurenčen. Tudi na spletu ni nič drugače.

6 Bi spletno stran radi urejali sami

Plačujete visoke zneske za administracijo spletnih strani? S CMS sistemom jih lahko enostavno upravljate sami. Oblikovno lahko spletna stran ostane enaka, doda se le funkcija upravljanja z vsebinami.

7 Imate težave s spletnim mojstrom

Neodzivni in neresni izdelovalci spletnih strani vas lahko stanejo živcev in denarja. Zagotavljanje dobre podpore je ključna za uspeh.