NASVET

Novice, trendi & nasveti za boljši spletni nastop.

Zbirka nasvetov in trikov, ki vam bodo pomagali pri vaši spletni prodaji. Vredno branja!

Samostojna izdelava spletnih strani

Samostojna izdelava spletnih strani

Izdelava spletne strani je lahko za novopečenega podjetnika zajeten strošek. Za izdelavo spletnih strani, ki so privlačne, uporabniku prijazne in enostavne za upravljanje je potrebno veliko znanja in izkušenj.

Skrite pasti spletnega nastopa

Skrite pasti spletnega nastopa

Kot pri vseh storitvah, tudi spletnih, vas lahko lahkomiselnost in drobni tisk stanejo veliko denarja in živcev.

Stopnja konverzije v spletni prodaji

Stopnja konverzije v spletni prodaji in kako jo povečati

Spletna trgovina je ultimativna uganka optimizacije - od posameznih strani izdelkov do filtrirnih mehanizmov in vašega postopka nakupa, vsaka odločitev, ki jo sprejmete lahko močno vpliva na prodajo določenega izdelka.

Ampak ko spreminjate svojo spletno stran na različnih mestih, kako lahko veste ali se te spremembe na splošno izražajo v rasti strank in prihodkov?

Zakaj je pomembna hitrost spletne strani

Zakaj je pomembna hitrost spletne strani

Vsi že vemo, da hitrost spletne strani vpliva na uporabniško izkušnjo na spletni strani. Kako in v kakšni meri? Ali počasna spletna stran res pomeni manjši zaslužek

Odgovor je velik da. Vse študije dokazujejo, da hitrost vpliva na prodajo in seveda zaslužek.

Napake na socialnih omrežjih

5 napak, ki jih počnemo na Facebooku

Napake, ki jih počnemo na socialnih omrežjih ali zakaj vas Facebook ne mara

Več kot dve tretjini vaših spletnih obiskovalcev pričakuje tudi vašo prisotnost na socialnih medijih. In pri teh, ki vas že sledijo, je vsaj 50% večja možnost nakupa ali druge interakcije. A pozor! Če vas nekdo sledi na Facebooku, še ne pomeni da bo tako tudi ostalo. Sledilci zelo hitro najdejo gumb "unfollow".

Priprava slik za socialne medije in spletne strani

Priprava slik za socialne medije in spletne strani

Grafika je danes prisotna na večini socialnih medijev. 70% vseh objav na socialnih medijih vsebuje grafiko. Samo na Facebooku uporabniki naložijo 350 milijonov (da, prav ste prebrali) slik vsak dan. Uporaba grafike na socialnih medijih je bistven del vsebinskega marketinga. Na splošno vsebina z relevantno grafiko dosega do 90% večji doseg in ogled, kot vsebina brez grafike.

Brezplačna in učinkovita orodja za SEO optimizacijo

Brezplačna in učinkovita orodja za SEO optimizacijo

SEO (optimizacija za spletne iskalnike) je ena od bistvenih sestavin digitalnega oziroma online marketinga. Brez dobrega SEO, na dolgi rok ni uspeha. Razen, če vam organski promet ne pomeni nič in raje plačujete oglase. In če pri optimizaciji ne računate svojega dela oziroma časa, je lahko dejansko brezplačna. Vsi pa imamo radi brezplačne stvari, kajne?