Izdelava spletnih strani

Za vsako stranko priskrbimo individualne in kvalitetne spletne rešitve. Ponujamo storitve, ki podjetjem dejansko povečujejo delež njihovih strank in splošnega ugleda.

Izdelava spletnih strani za pravo ceno, prodajno usmerjeno in z unikatnim dizajnom. Z zanesljivo in strokovno podporo tudi po končanem projektu.

Prilagodimo se vsem vašim potrebam. Pri nas ne obstaja beseda "nemogoče"!

Pri izdelavi spletnih strani smo pozorni na to, da izdelane internet strani poskušajo podjetjem v njihovem poslovanju resnično pomagati in jim tudi dolgoročno prinašati dobiček. Da spletna stran doseže svoj cilj, mora biti strokovno zasnovana.
Zakaj izdelati spletno stran pri nas?

Smo strokovni in resni. S spletom se ukvarjamo že več kot 15 let in vemo kaj potrebujete za uspeh.

Želite učinkovito spletno stran?

Vzpostavite kontakt

Ali pokličite: 041 655 466

Izdelava spletnih strani

Vsi razlogi za izdelavo spletne strani pri ideART

Izdelamo spletno stran, ki bo prinašala dobiček

Prvi in glavni namen vsake spletne strani je povečanje prodaje. Spletna stran dobro prodaja zaradi dobre uporabniške izkušnje, všečnega designa, prave vsebine in informacij. V skladu z vašim prodajnim procesom oblikujemo spletno stran za največjo možno konverzijo obiskovalcev v kupce.

Na vsaki spletni strani izvedemo onsite SEO optimizacijo

Naj bodo to storitve, produkti ali nekaj tretjega, vsaka spletna stran potrebuje obiskovalce, ki vam prinašajo zaslužek. Obiskovalce lahko pridobite preko organskih kanalov, kot so iskalniki (Google, Yahoo, Bing...), socialnih omrežij (Facebook, Linkedin, Instagram...), novičarskih portalov in forumov ali preko plačljivega oglaševanja. V večini primerov največ prometa zagotavlja obisk preko iskalnikov. Da pa vas iskalniki sploh najdejo in prikažejo obiskovalcem na prvih mestih, mora imeti vaša spletna stran urejeno SEO optimizacijo. Vsaka pri nas izdelana spletna stran ima že brezplačno vključeno optimizacijo.

Brez mesečnih naročnin in skritih stroškov

Izdelamo spletno stran, plačate in spletna stran je vaša. Brez mesečnih stroškov. Spletna stran postane vaša last in z njo lahko počnete kar vas je volja. Z ničemer vas ne vežemo, tudi gostovanje in domeno si lahko izberete sami.

Spletna stran, izdelana pri nas, je razširljiva

Vse naše spletne strani so grajene modularno. To pomeni, da jih lahko kadarkoli razširite s poljubno funkcionalnostjo. Potrebujete dodatno še spletno trgovino? Ni težav. Priključimo jo vaši spletni strani, kot nov modul.

Spletno stran lahko upravljate sami

Izdelujemo spletne strani s CMS sistemom. Ta vam omogoča popolen nadzor in upravljanje s celotno spletno stranjo. Za vsako stranko izvedemo izobraževanje za upravljanje s spletno stranjo. Naučimo vas, kako pripraviti in vnašati vsebine, kako paziti na varnost in spoštovati spletni bonton.

Nudimo celovito rešitev - od izdelave do vzdrževanja

Smo mnenja, da naj se vsak ukvarja s tistim, kar najbolj obvlada. Svoj dragoceni čas izkoristite za svoj posel, nam pa prepustite vso skrb za vaš spletni nastop. Tudi svoje finance zaupate strokovnjaku - računovodji ali ga zaposlite. Ravno tako lahko zaupate nam in najamete naše storitve. Poskrbimo za vnos vsebin, grafike, vzdrževanje varnosti in posodabljanje sistema, spletno oglaševanje, email marketing, offsite optimizacijo, spletno gostovanje in registracijo domen ter vse marketinške akcije in ukrepe za povečanje prodaje.